Blog om skønhed – Nyheder, info og tilbud

Akne og akne ar

Forøg din selvtillid med en behandling mod aktiv akne og akne ar

Svær akne er et stort problem for mange. Ikke alene har akne en alvorlig indvirkning på din selvtillid, men den efterlader ofte små ar der nærmest er umulige at skjule med make-up. Akne ar kan ligeledes udvikle følelsesmæssig usikkerhed og andre psykiske lidelser.

Der er en række behandlinger der bruges til at fjerne akne og akne ar. Ingen af behandlingerne giver dog øjeblikkelige resultater, men kræver en række behandlinger over nogle måneder. Det afhænger selvfølgelig også af graden af aknen, om det helt er muligt at fjerne akne arene eller om der kun kan opnås en reducering.

Behandlingsformer mod aktiv akne og akne ar

Aktiv akne kan behandles med en IPL behandling, det foregår ved at IPL pulserne  føres hen over hudoverfladen. Derved dræbes den aktive akne og ny sund hud vil komme til overfalden. Akne ar kan ligeledes behandles, men her foregår behandlingen med en MatrixRF franktioneret behandling. Behandlingen er en videreudvikling af den traditionelle CO2-laser. Akne ar behandlingen er dog ikke nær så drastisk, til gengæld kræver det 2-3 behandlinger for et godt resultat.

MatrixRF behandlingen er endnu ikke så udbredt i Danmark, men der behandles i stor stil i udlandet. Cosmo Laser Clinic i København bruger MatrixRF til behandling af akne ar.