Blog om skønhed – Nyheder, info og tilbud

Botox

Behandling med Botox, også kaldet Dysport eller Botulinum kan bruges til kosmetiske behandlinger inden for rynkereduktion. Botox virker til dynamiske rynker og får musklerne til at slappe af efter en injektion.

Behandlingens effekt kan typisk se efter en til to uger og virkningen i gennemsnit 4 måneder. Efter gentagne behandlinger med Botox vil virkningen vare længere.

Du vil efter behandlingen med Botox opleve at dine naturlige rynker forsvinder efter dine muskler i det behandlede område afslappes. Din ansigts rynker udglattes eller mindskes efter behandlingen med Botox. Ved for hyppig brug af Botox kan du opleve at dit ansigt mister sin naturlige mimik, derfor skal man undgå for hyppig og overdrevet brug.

I Danmark er det kun speciel uddannede læger der må behandle med Botox. Det sikrer dig mod at blive fejlbehandlet og er din sikkerhed for at alt foregår efter regler fra Sundhedsstyrelsen. De fleste læger vil også have en høj etik i forhold til de behandlinger der udføres. Vi kan anbefale Cosmo Laser Clinic der ligger i City i København. Du kan læse mere om klinikken hvor der også udføres laserbehandling mod rynker.