Blog om skønhed – Nyheder, info og tilbud

Karsprængninger

Små karsprængninger på benene fjernes nemt

I forhold til større karsprængninger, er små karsprængninger, som ligger under huden smertefri og har ingen vigtig funktion. Jo før de små karsprængninger bliver behandlet jo bedre, og med nye metoder kan de fjernes på få minutter.

Mange kvinder opdager karsprængninger allerede i 20 års alderen og endnu flere får dem senere i livet. Heldigvis kan de irriterende karsprængninger nemt fjernes med en laserbehandling, så du ikke skal bekymre dig om at gå med bare ben til sommer.

Foråret er et godt tidspunkt at starte behandlingen, da det typisk kræver 2-3 behandlinger med 1-2 måneders mellemrum for et godt resultat. Resultatet er permanent, men desværre kan der komme nye karsprængninger, også samme sted. Derfor er det bedste råd, at blive behandlet når du ser nye karsprænginger, f.eks. en gang om året, bare du ikke venter til dine ben ligner et landkort.

Prisen for en behandlingen afhænger af omfanget af behandlingen, et lille områder starter fra 600 kr, til 2500 kr. for større områder på begge ben. Se priser hos Cosmo Laser Clinic i København der er specialister i behandling af karsprængninger.