Blog om skønhed – Nyheder, info og tilbud

Læbeforstørrelse

Er det pengene værd at få lavet en læbeforstørrelse?

De fleste får lavet en læbeforstørrelse med en ikke-permanent filler fra Restylane eller Esthélis, der er de førende produkter på markedet.læbeforstørrelse

Typisk vil effekten af en læbeforstørrelse vare 9-12 måneder hvorefter det er nødvendigt at blive behandlet igen.

Der kan være mange grunde til at få en læbeforstørrelse

Resultatet afhænger af hvordan behandlingen foretages. Ofte vil behandlingen foretages med henblik på at fremhæve den naturlige form, det kan gøres ved at injicere filleren i selve læben så volumen bliver større. Det er dog også muligt at ændre selve formen på læben, hvis du ønsker mere fylde i f.eks. midten af læbe. En anden mulighed med en ”læbeforstørrelse” kan også være at sprøjte omkring kanten af læben, hvis du ønsker at få defineret grænsen til læberne mere tydeligt.

Men er det så pengene værd at få lavet en læbeforstørrelse? Jeg har flere veninder, der har fået lavet behandlingen og i de fleste tilfælde har resultatet være super godt. Det er vigtigt, at du undersøger behandlingsstedet og gerne får en anbefaling af en du kender, så du ved behandlingen bliver udført professionelt. Her har to af mine veninder fået lavet deres læbeforstørrelse.

Det største problem er, at det skaber en vis afhængighed, så hvis du først er begyndt af få lavet læbeforstørrelser, kan det godt blive dyrt i længden. :-)