Blog om skønhed – Nyheder, info og tilbud

Permanent hårfjerning

Hvordan virker permanent hårfjerning?

Permanent hårfjerning med laser udføres ved en behandling ca. hver anden måned, afhængig af hvilket område der behandles.  Det er svært at fjerne 100% af dine hår med en laserbehandling med permanent hårfjerning. Typisk vil du efter 4-7 behandlinger have en permanent hårreduktion på 80%. Behandlingen virker ikke på alle patienter, men 80-90% af behandlede patienter, vil opnå et godt resultat.permanent hårfjerning

Imellem behandlingerne vil dine hår gennemgå en cyklus, hvor hårsække der har ligget i dvale kommer frem. Det betyder altså, at hår der under tidligere behandlinger med permanent hårfjerning, har ligget i dvale, nu kan behandles. Det er ligeledes forklaringer på, at der skal flere behandlinger til for, at opnå et godt resultat.

Efter et behandlingsforløb med permanent hårfjerning er slut, kan du ikke helt slippe for en vedligeholdelses behandling i ny og næ. 1-2 behandlinger årligt vil tit være nødvendig da din krop stadig kan producere nye hårsække.

Behandling på klinik der er godkendt

Der er en klinik i København der hedder Cosmo Laser Clinic, de er godkendt af Sundhedsstyrelsen til at lave kosmetiske laserbehandling. Heriblandt selvfølgelig også permanent hårfjerning.

Jeg har selv fået fjernet hår på bikinilinie og armhule med gode resultater. De har nogle af de laveste priser jeg er stødt på og havde et tilbud på 900 kr. for de to områder da jeg var der.