Blog om skønhed – Nyheder, info og tilbud

Rynkebehandling

Guide – TOP 5 rynkebehandlinger

Nedenfor kan du finde information om forskellige rynkebehandlinger. Guiden er udarbejdet for, at hjælpe dig med at finde ud af hvilken rynkebehandling, der passer lige netop dig. Rynkebehandlingerne vil hjælpe dig med, at slippe af med dine rynker og forbedre din hud.

Matrix Laserbehandling

Laser og radiofrekvens kan bruges til at opvarme de dybere hudlag og beskytter samtidig overfladen af huden. Denne opvarmning aktiverer din kollagen og får huden til at danne nye kollagen celler, hvilket resulterer i en formindskelse af dine rynker.

The Matrix IR ™ er et laserapparat fra Syneron ™, der er verdens største producent af laserudstyr. Laseren kombinerer en fraktioneret 915nm diode laser og bipolar radiofrekvensdel og giver en  ikke-ablativ behandling.

Resultatet af rynkebehandlingen er en reducering af både rynker og ar og du vil typisk have brug for 3-5 behandlinger.

Restylane – ikke permanente fillersrynkebehandling

Fillers som Restylane er designet til at forøge volumen, formindske rynker, forstørre læber og generelt modellere ansigtet til det ønskede resultat. De typiske steder at få lavet rynkebehandlingen med filler, er ved rynkerne fra næsen til siden af læberne, rynkerne rundt om læberne samt rynkerne fra læben til hagen. Restylane er et naturligt produkt der opløses af sig selv i løbet af 9-12 måneder, hvorefter virkningen også ophører.

Botox

Botox er den mest brugte kosmetiske rynkebehandling i verden og er brugt af flere millioner. Det typiske sted Botox bruges, er på panderynkerne, rynkerne mellem øjenbrynene og rundt om øjenene. Botox er designet til at afslappe ansigtsmusklerne der skaber rynkerne og giver derved en glat hud. Resultatet med denne rynkebehandling holder typisk op til 3-4 måneder.

Ansigtsbehandling/cremer

En ansigtsbehandling og brug af cremer er nok ikke den bedste rynkebehandling, men det har vist sig at være en god forebyggende behandling. Efter en behandling vil din hud have den rigtige fugtbalance og en bedre elasticitet, dit ansigt bliver desuden masseret og det fremmer blodgennemstrømningen. Udover at de fleste nyder en ansigtsbehandling og føler det afstressende og afslappende er der altså også en vis virkning i forbindelse med en rynkebehandling.

Livsstil

Vi ved det alle og det er i og så sig en ret enkel måde at få en ”rynkebehandling”. Når du spiser sundt og drikker rigeligt med vand, holder din krop sig væsentligt bedre. Undgå derfor for meget alkohol, rygning og usund mad. Få nok med søvn, de fleste har brug for 7-9 timers søvn per nat, det gør at din krop regenerer og reparerer sig selv. Det sidste tip til at holde de mere seriøse rynkebehandlinger væk, er at få masser af motion, bevæg dig dagligt og du vil desuden opleve at din livskvalitet stiger.

laserklinikken Cosmo Laser Clinic, er det muligt at få et bredt udvalgt af rynkebehandlinger. Laserklinikken findes på Nybrogade i København, det er muligt at booke en gratis uforpligtende konsultation på cosmolaser.dk.